Chantal reuver

Over chantal

Mijn naam is Chantal Reuver.

Als gepassioneerd hondenliefhebber met een hart voor mens en dier, heeft het begeleiden en ondersteunen van mensen mij altijd erg aangesproken. Vanuit die interesse ben ik gestart met een opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening.

Na de komst van Fellow, een cocker uit het asiel, ben ik de opleiding tot kynologisch instructeur gaan volgen en heb ik mij verdiept in animal assistent interventions. Fellow bleek namelijk niet alleen waardevol voor mij, maar ook voor anderen. Hij heeft zich bewezen in de begeleiding van jongeren met autisme en PTSS, evenals mijn tweede hond Timber, een rescue met een rugzakje. Inmiddels hebben we een heel “hondengezin” vol honden met gedragsuitdagingen en vangen we ook regelmatig honden in nood op. We geloven niet alleen in tweede kansen voor mensen, maar ook voor dieren.

Om mijn doel te realiseren om meer bewustwording te creëren bij hondeneigenaren in de omgang met hun hond, ben ik mijn eigen hondenschool gestart. De keuze voor een naam was niet zo lastig en hondenschool Fellows was geboren. 

We geloven in welzijnsgerichte training voor zowel hond als eigenaar. In maart 2023 kreeg ik de kans om bij Assistentiehond Gelderland te starten. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Een volgende stap die twee van mijn interesses samenbrengt.

Over Chantal

Mijn naam is Chantal Reuver.

Als gepassioneerd hondenliefhebber met een hart voor mens en dier, heeft het begeleiden en ondersteunen van mensen mij altijd erg aangesproken. Vanuit die interesse ben ik gestart met een opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening. Na de komst van Fellow, een cocker uit het asiel, ben ik de opleiding tot kynologisch instructeur gaan volgen en heb ik mij verdiept in animal assistent interventions. Fellow bleek namelijk niet alleen waardevol voor mij, maar ook voor anderen. Hij heeft zich bewezen in de begeleiding van jongeren met autisme en PTSS, evenals mijn tweede hond Timber, een rescue met een rugzakje. Inmiddels hebben we een heel “hondengezin” vol honden met gedragsuitdagingen en vangen we ook regelmatig honden in nood op. We geloven niet alleen in tweede kansen voor mensen, maar ook voor dieren.

Om mijn doel te realiseren om meer bewustwording te creëren bij hondeneigenaren in de omgang met hun hond, ben ik mijn eigen hondenschool gestart. De keuze voor een naam was niet zo lastig en hondenschool Fellows was geboren. We geloven in welzijnsgerichte training voor zowel hond als eigenaar. In maart 2023 kreeg ik de kans om bij Assistentiehond Gelderland te starten. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Een volgende stap die twee van mijn interesses samenbrengt.

Ons team

Contact gegevens

Assistentiehond-Gelderland
Hoogmeer 1536
6605 BK Wijchen

KvK: 83404074

ONZE SPONSORS

ONZE Partners

DIRECT DONEREN

Of klik hier