Wendy kersten

Over wendy

Ik ben Wendy Kersten. Tijdens mijn opleiding op Helicon kreeg ik al snel een bijbaantje bij een van mijn eerste stagebedrijven, de Pets Place. Ontzettend leuk!

In 2008 ben ik, na een stage, fulltime bij Hulphond Nederland gaan werken. Ik begon hier als hondenverzorger. Daarna werd ik trainer van de honden die na een jaar in een gastgezin bij Hulphond op de stichting kwamen wonen voor ongeveer 6 maanden.

Ik zorgde ervoor dat zij alles leerden wat nodig was om bij een cliënt geplaatst te worden. Deze honden helpen mensen in een rolstoel met alledaagse dingen zoals het openen van deuren, aan- en uitkleden, etc. Later ben ik nog pupinstructrice geworden bij Hulphond. Ik begeleidde de gastgezinnen met het opvoeden van de hulphonden in opleiding.

Daarnaast ben ik in 2015 mijn eigen hondenschool in Wijchen begonnen. In 2017 ben ik bij Hulphondenschool de Click gaan werken. Het leuke was dat we daar de hulphonden opleidden met de deelnemers zelf. Dit was ontzettend leuk!

 

En nu dan deze nieuwe uitdaging! Vanaf 2023 zal ik als instructrice aan de slag gaan voor Assistentiehond Gelderland. Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur.

Met vriendelijke groet, Wendy Kersten Hondenschool Kersten Uitlaatservice Kersten

Over wendy

Ik ben Wendy Kersten. Tijdens mijn opleiding op Helicon kreeg ik al snel een bijbaantje bij een van mijn eerste stagebedrijven, de Pets Place. Ontzettend leuk!

In 2008 ben ik, na een stage, fulltime bij Hulphond Nederland gaan werken. Ik begon hier als hondenverzorger. Daarna werd ik trainer van de honden die na een jaar in een gastgezin bij Hulphond op de stichting kwamen wonen voor ongeveer 6 maanden.

Ik zorgde ervoor dat zij alles leerden wat nodig was om bij een cliënt geplaatst te worden. Deze honden helpen mensen in een rolstoel met alledaagse dingen zoals het openen van deuren, aan- en uitkleden, etc. Later ben ik nog pupinstructrice geworden bij Hulphond. Ik begeleidde de gastgezinnen met het opvoeden van de hulphonden in opleiding.

Daarnaast ben ik in 2015 mijn eigen hondenschool in Wijchen begonnen. In 2017 ben ik bij Hulphondenschool de Click gaan werken. Het leuke was dat we daar de hulphonden opleidden met de deelnemers zelf. Dit was ontzettend leuk!

In 2019 heb ik ontslag genomen bij de Click en ben ik volledig zzp’er geworden. Naast de hondenschool ben ik toen een uitlaatservice gestart.

En nu dan deze nieuwe uitdaging! Vanaf 2023 zal ik als instructrice aan de slag gaan voor Assistentiehond Gelderland. Ik heb veel zin in dit nieuwe avontuur.

Met vriendelijke groet, Wendy Kersten Hondenschool Kersten Uitlaatservice Kersten

Ons team

Contact gegevens

Assistentiehond-Gelderland
Hoogmeer 1536
6605 BK Wijchen

KvK: 83404074

ONZE SPONSORS

ONZE Partners

DIRECT DONEREN

Of klik hier