Linda van der ende

Over Linda

Hallo allemaal,

Ik ben Linda van der Ende en ik wil me even aan jullie voorstellen. Samen met mijn drie honden en twee katten woon ik in Leidschendam.

Toen ik nog een tiener was, kreeg ik mijn eerste eigen hond en ging ik natuurlijk op cursus. En vanaf dat moment wist ik dat ik maar één ding wilde: werken met honden en hun eigenaren leren om hun honden beter te begrijpen en zo hun honden goed te kunnen begeleiden. Het diploma voor kynologisch instructeur werd behaald en ook daarna bleef ik doorleren.

Lesgeven deed ik toen bij verschillende hondenscholen. In 2016 heb ik hondencentrum Happy2gether opgericht en heb vele jaren groeps- en privélessen gegeven. Natuurlijk allemaal op een welzijnsgerichte manier. Daarnaast ben ik gaan werken als blindengeleidehondentrainer en begeleid ik ondertussen mensen met honden die verlatingsangst hebben.

Het allerleukste vind ik het begeleiden van mensen en hen zo een geweldige band met hun hond te laten krijgen.

In 2023 kreeg ik de kans om te gaan werken bij Assistentiehond Gelderland. Wat een geweldige kans! Daar hoefde ik natuurlijk niet over na te denken. Ik kijk ernaar uit om jullie en jullie honden te ontmoeten!

Over Linda

Hallo allemaal,

Ik ben Linda van der Ende en ik wil me even aan jullie voorstellen. Samen met mijn drie honden en twee katten woon ik in Leidschendam.

Toen ik nog een tiener was, kreeg ik mijn eerste eigen hond en ging ik natuurlijk op cursus. En vanaf dat moment wist ik dat ik maar één ding wilde: werken met honden en hun eigenaren leren om hun honden beter te begrijpen en zo hun honden goed te kunnen begeleiden. Het diploma voor kynologisch instructeur werd behaald en ook daarna bleef ik doorleren.

Lesgeven deed ik toen bij verschillende hondenscholen. In 2016 heb ik hondencentrum Happy2gether opgericht en heb vele jaren groeps- en privélessen gegeven. Natuurlijk allemaal op een welzijnsgerichte manier. Daarnaast ben ik gaan werken als blindengeleidehondentrainer en begeleid ik ondertussen mensen met honden die verlatingsangst hebben.

Het allerleukste vind ik het begeleiden van mensen en hen zo een geweldige band met hun hond te laten krijgen.

In 2023 kreeg ik de kans om te gaan werken bij Assistentiehond Gelderland. Wat een geweldige kans! Daar hoefde ik natuurlijk niet over na te denken. Ik kijk ernaar uit om jullie en jullie honden te ontmoeten!

Ons team

Contact gegevens

Assistentiehond-Gelderland
Hoogmeer 1536
6605 BK Wijchen

KvK: 83404074

ONZE SPONSORS

ONZE Partners

DIRECT DONEREN

Of klik hier