Debora de Gooyert

Over Debora

Mijn naam is Debora de Gooyert en ik ben 38 jaar oud. Ik ben werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar bij een gemeente. Ik ben getrouwd met Paul Vermeulen en wij wonen in het mooie Beuningen. Sinds 2016 is mijn man gediagnosticeerd met PTSS, waardoor ik maar al te goed weet wat het inhoudt. We zitten nog volop in diverse trajecten. Ons huishouden bestaat verder uit 2 poezen, een Maine coon genaamd Yasmine en een Europese korthaar genaamd Puck, en 1 hond, een Hollandse Herder die luistert naar de naam Boef.

In mijn vrije tijd houd ik van lezen, lange wandelingen maken met de hond in het bos of langs het water, of samen een balletje gooien. Daarnaast doe ik ook aan speuren met de hond en komen de katten qua knuffelen ook niks tekort. Ik houd ook van reizen of een heerlijk dagje ontspannen met vriendinnen.

In september 2022 ben ik als vrijwilliger bij Assistentiehond-Gelderland gaan werken en ik hoop na de nodige opleidingen zelfstandig aan de slag te kunnen om mensen en hun buddyhond te ondersteunen en op te leiden waar nodig is.

Over Debora

Mijn naam is Debora de Gooyert en ik ben 38 jaar oud. Ik ben werkzaam als buitengewoon opsporingsambtenaar bij een gemeente. Ik ben getrouwd met Paul Vermeulen en wij wonen in het mooie Beuningen. Sinds 2016 is mijn man gediagnosticeerd met PTSS, waardoor ik maar al te goed weet wat het inhoudt. We zitten nog volop in diverse trajecten. Ons huishouden bestaat verder uit 2 poezen, een Maine coon genaamd Yasmine en een Europese korthaar genaamd Puck, en 1 hond, een Hollandse Herder die luistert naar de naam Boef.

In mijn vrije tijd houd ik van lezen, lange wandelingen maken met de hond in het bos of langs het water, of samen een balletje gooien. Daarnaast doe ik ook aan speuren met de hond en komen de katten qua knuffelen ook niks tekort. Ik houd ook van reizen of een heerlijk dagje ontspannen met vriendinnen.

In september 2022 ben ik als vrijwilliger bij Assistentiehond-Gelderland gaan werken en ik hoop na de nodige opleidingen zelfstandig aan de slag te kunnen om mensen en hun buddyhond te ondersteunen en op te leiden waar nodig is.

Ons team

Contact gegevens

Assistentiehond-Gelderland
Hoogmeer 1536
6605 BK Wijchen

KvK: 83404074

ONZE SPONSORS

ONZE Partners

DIRECT DONEREN

Of klik hier