Forum
Meldingen
Alles wissen

Richard Bang, aangenaam

1 Berichten
1 Gebruikers
1 Reactions
160 Bekeken
(@richard-bang)
Lid Admin
Deelgenomen: 1 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Hallo allemaal,

Mijn naam is Richard Bang, voormalig militair met een achtergrond in binnen- en buitenland. Helaas ben ik gediagnosticeerd met C-PTSS als gevolg van mijn werkervaringen. Na het doorlopen van diverse therapieën, ervaar ik nog steeds restklachten, waaronder slaapproblemen, dagelijkse triggers en andere uitdagingen. Gelukkig kan ik rekenen op de ondersteuning van mijn betrouwbare assistentiehond, Ace.

Vanuit mijn persoonlijke ervaringen begrijp ik als geen ander hoe het is om te leven met C-PTSS-klachten. Als voorzitter, klantcontactpersoon en trainer bij Assistentiehond Gelderland, speel ik een actieve rol in het ondersteunen van ons doel. Bovendien ben ik ook betrokken als coach, wat mijn vertrouwen in onze organisatie verder versterkt.


   
Bumper reageerde
Citeren

Hoe herkent en helpt een PTSS-assistentiehond?

Jouw hond wordt getraind om jouw PTSS-gedragingen te herkennen. Tijdens de training werken we samen aan het aanleren van een commando dat voor jou prettig is wanneer je hond deze gedragingen opmerkt. Bijvoorbeeld, wanneer je in een drukke winkel een paniekaanval krijgt, zul je onbewust op een bepaalde manier bewegen en zelfs een bepaalde geur afgeven (die je zelf niet eens ruikt).

Een PTSS-hond kan bijvoorbeeld tegen je aan gaan staan of je aanraken. Wat voor de een fijn is, kan voor een ander juist niet prettig zijn. Iedereen is namelijk anders. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou het beste werkt. Neem snel een kijkje bij onze training om te zien hoe we dit realiseren.

Contact gegevens

Assistentiehond-Gelderland
Hoogmeer 1536
6605 BK Wijchen

KvK: 83404074

ONZE SPONSORS

ONZE Partners

DIRECT DONEREN

Of klik hier